Beste fotografie liefhebbers,

 
Het is met groot genoegen dat we u uitnodigen voor de foto-expositie 2023 van Fotoclub Zzzoom. Deze spannende tentoonstelling zal plaatsvinden in De Muzeval, Dijk 7, Eersel, op 27, 28 en 29 oktober 2023.
Onze tentoonstelling begint op vrijdag 27 oktober om 19:00 uur met een inspirerende lezing door natuurfotograaf Ernest Kox, gevolgd door de officiële opening door Burgemeester Wim Wouters. Dit belooft een avond vol prachtige beelden en inspirerende verhalen te worden, en we hopen dat u erbij kunt zijn.
Op zaterdag en zondag zijn de foto’s te bewonderen van 12:00 uur tot 16:00 uur. Dit is uw kans om de talenten en passies van onze leden te bewonderen.
We kijken ernaar uit om u te verwelkomen op deze bijzondere gelegenheid om samen te genieten van de schoonheid van de fotografie. Kom langs, breng uw vrienden en familie mee, en laten we samen herinneringen vastleggen.
Tot ziens op de Foto-expositie 2023 van Fotoclub Zzzoom!
Wilfried de Jong

Foto Inspiratie event: Zzzoom in op Wilfried de Jong

Fotoclub Zzzoom wil graag het volgende ‘foto inspiratie event’ onder de aandacht brengen bij de leden van uw fotoclub, svp deze informatie delen met uw leden.

" WILFRIED DE JONG EN ZIJN LIEFDE VOOR FOTOGRAFIE "

Op donderdag 16 maart organiseert fotoclub Zzzoom in samenwerking met cultureel centrum De Muzenval een 'foto inspiratie event' middels een fotolezing en interactief programma gepresenteerd door theater-, radio- ,TV-programmamaker en schrijver Wilfried de Jong. Wilfried de Jong neemt hierbij zijn grote liefde bij de hand. FOTOGRAFIE. Op een groot scherm verschijnen foto’s van beroemde fotografen uit binnen- en buitenland, nieuwsfoto’s en werk uit Wilfrieds privécollectie. Iedere foto wordt door hem voorzien van een kort of langer verhaal. Soms heel feitelijk, vaak vrij associërend. Daarnaast kan het publiek eigen foto’s aanleveren voor de avond. U kunt die foto -1 foto per persoon, dat mag zonder bijschrift of toelichting- uiterlijk 14 maart versturen aan evenementen@muzenval.nl Wilfried maakt daaruit een selectie hij zal die -na de pauze- live bespreken. Voor wie wil, gaat Wilfried tijdens de voorstelling met de maker in gesprek over de toedracht ervan. Een inspirerende fotolezing dus voor iedereen met een interactief programma op basis van foto’s van gasten uit de zaal. In de pauze staat er een pauzedrankje voor U klaar. U bent van harte welkom!

Datum: 16 maart 2023, aanvang lezing 20.00 uur, zaal open vanaf 19.30 uur
Locatie: SCC De Muzenval , Dijk 7 5521 AW Eersel

Ticketprijs 15,- pp (inclusief 1 consumptie), bestellen via de volgende link TICKETS

"Zzzoom in op Sacha de Boer"

Op dinsdag 24 mei a.s. zoomt fotoclub Zzzoom uit Eersel in samenwerking met cultureel centrum De Muzenval in op fotograaf Sacha de Boer met een fotolezing binnen het thema: 7 Stappen naar Succes.

Visueel verhalenverteller, fotograaf en communicatiewetenschapper Sacha de Boer geeft een geestige fotolezing over wat volgens haar universele waarden zijn om in werkelijk alles succesvol te worden. Met een kwinkslag en een knipoog naar de methodes van businessgoeroes zoals Stephan Covey en Malcolms Gladwell, vertelt Sacha over haar reisavonturen en -anekdotes en de lessen die ze daaruit trok. Een inspirerende fotolezing dus voor iedereen. U bent van harte welkom!

Datum: 24 mei 2022, aanvang lezing 20.30 uur, zaal open vanaf 20.00 uur

Locatie: SCC De Muzenval , Dijk 7 5521 AW Eersel

Ticketprijs 10,- pp (inclusief 1 consumptie), bestellen via de volgende link TICKETS