Opgericht in 2008 op initiatief van een aantal hobby-fotografen uit Eersel en omgeving. Ons doel is samen tot betere fotoresultaten te komen, waarbij aanwezige kennis onderling belangeloos wordt overgedragen, dit in een ontspannen sfeer en in alle persoonlijke vrijheid.

Maandelijks hebben wij een ontmoetingsavond om elkaars foto’s te beoordelen en waar nodig, op collegiale wijze van opbouwende kritiek te voorzien. Omdat veel mensen tegenwoordig digitaal werken, is er een mogelijkheid om de foto’s te projecteren middels een beamer. Uiteraard kunnen op deze avonden de foto’s ook afgedrukt meegenomen worden.
Er worden gezamenlijke excursies georganiseerd naar allerlei locaties, zoals bijvoorbeeld het Eindhovense “Glow”, een natuurgebied, stadswandeling of een verlaten fabrieksterrein. Regelmatig worden de leden naar huis gestuurd met een opdracht, wat het fotograferen uitdagender maakt en men zo vertrouwd raakt met diverse onderwerpen.

Jaarlijks exposeren wij ons werk in Cultureel Centrum “De Muzenval” in Eersel. Daarnaast worden wij soms ook uitgenodigd om elders te exposeren zoals in 2011, in “de Ploeg” te Bergeijk. De exposities zijn altijd goed bezocht, ook door bevriende fotoclubs uit de omgeving van Eersel. Nieuwe leden zijn uiteraard van harte welkom.

Tijd:
Op dinsdagavond, één keer per maand van 20.00 tot 22.15 uur.

Locatie:
Cultureel Centrum De Muzenval
Dijk 7
5521 AW EERSEL.

Meer info:
U kunt altijd vrijblijvend contact opnemen met het bestuur. Klik op de link en u krijgt snel een reactie. bestuur.zzzoom@gmail.com